Αρθρογράφοι

writing52115

Οι αρθρογράφοι του geoparatirisy γράφουν ελεύθερα και αδέσμευτα τις απόψεις τους…

Γρηγόρης Τσουκαλάς: Ερευνητής, Αρχισυντάκτης του περιοδικού Vortex (Αναζήτηση και γνώση)

Γεννήθηκε στις δίνες του 1979, σπούδασε Μηχανολόγος Κτιριακών Ψυκτικών και Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων. Φοίτησε στην θεατρική σχολή του δήμου Κορυδαλλού. Ο ίδιος έγραψε θεατρικά σενάρια για την Εργατική Εστία Αγίας Βαρβάρας, ενώ μονόπρακτά του ανεβήκαν και στην θεατρική σκηνή Βωμός. Ενώ συμμετείχε και ο ίδιος σε θεατρικές παραστάσεις όπως «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Καμπανέλη, «Τον σκύλο του Μποστ», «Ο δράκος του Σβαρτς Γεβγκένι». Διατέλεσε ραδιοφωνικός παραγωγός στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Νίκαιας καθώς και στον Super Fm, με τρεις εκπομπές. Συνεργάστηκε με τηλεοπτικούς σταθμούς στον χώρο του ανεξήγητου όπως την εκπομπή «Μπορώ» για λογαριασμό του Star Channel. Την εκπομπή «Αληθινά ψέματα» όπου παρουσίασε ντοκουμέντα των ερευνών του για λογαριασμό του καναλιού Extra3 και άλλων. Άρθρα του δημοσιεύτηκαν από τις εκδόσεις Άγνωστο και το περιοδικό «Μυστική Ελλάδα», την Μεταεκδοτική και τα περιοδικά «Άβατων» και «Mystery». Συμμετείχε στο συλλογικό έργο των εκδόσεων Αρχέτυπο «ΤΑ 20 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ». Συνεργάστηκε με τις εκδόσεις ΑCTIONPRESS και «XLIFE-TOP-SECRET» καθώς και διατέλεσε αρχισυντάκτης της ειδικής έκδοσης ΕΞΩΓΗΊΝΟ, ενώ δημοσιεύτηκαν άρθρα του στο περιοδικό «ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ» των εκδόσεων ΕΣΟΠΤΡΟΝ. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα συνεργαζόμενος με μια σειρά ομάδων έρευνας.

Μαρία Σκαμπαρδώνη: Δημοσιογράφος, αρθρογραφώ σε πολλά sites και ψάχνω με την πένα μου την αλήθεια μέσα από τα κείμενά μου.

Βασιλική Μανιάτη: Πτυχιούχος τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πτυχιούχος Αγγλικής γλώσσας: PROFICIENCY OF CAMBRIDGE, Γαλλικά: CERTIFICAT DE LA LANGUE FRANCAISE, Ισπανικά: INICIAL

Μαρούλα Τσάγκαρη: Απόφοιτος του Βιολογικού της Αθήνας, κάτοχος MSc Environmental Science Policy and Management και υποψήφια διδάκτορας του Autonomous University of Barcelona. Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για ζητήματα περιβαλλοντικής πολιτικής, ηθικής και απο-ανάπτυξης.

Γιώργος Ρωμανός: Ο Γιώργος Ρωμανός είναι ερευνητής – συγγραφέας, ζωγράφος και επιμελητής βιβλίων. Γράφει Μυθιστόρημα, Διήγημα, Δοκίμιο, και διδάσκει Αφηγηματολογία σε σεμινάρια. Είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων.

Γεώργιος Χ. Τορνικάντης: Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Γεώργιος Χ. Τορνικίδης και εργάζομαι στον ξενοδοχειακό κλάδο στον χώρο της εστίασης τα τελευταία 9 χρόνια. Μιλάω αγγλικά, γερμανικά και μαθαίνω το τελευταίο διάστημα ρώσικα. Ασχολούμαι τον ελεύθερο μου χρόνο με την Φιλοσοφία,την Ιστορία, την Ψυχολογία, την Πολιτική Επιστήμη και την Γεωπολιτική. Την τελευταία την θεωρώ μια πολύ ενδιαφέρον και πολύπλοκη επιστήμη, η οποία όπως διαφαίνεται θα μας απασχολήσει πολύ στο εγγύς μέλλον.

Αγγελική ΧαρατσήΕίμαι απόφοιτη του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου πανεπιστημίου. Ασχολούμαι με την κειμενογραφία και την αρθρογραφία.

Χωριανόπουλος Άγγελος: Φοιτητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΣΟΕ. Αρθρογράφος, μεταφράσεις ξενόγλωσσων αναλύσεων-άρθρων-μελετών.

Γκινολάρι Ιωάννης; Απόφοιτος του τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, με κατευθύνσεις διεθνών σχέσεων και διεθνούς δικαίου.

Γράφει η Χρύσα Παλιεράκη: Απόφοιτη του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Με ενδιαφέρει η αρθρογραφία και η ενημέρωση για θέματα διεθνούς πολιτικής, γεωπολιτικής και δημόσιας διπλωματίας.