Αρθρογράφοι

writing52115

Οι αρθρογράφοι του geoparatirisy γράφουν ελεύθερα και αδέσμευτα τις απόψεις τους…

Μαρία Σκαμπαρδώνη: Δημοσιογράφος, αρθρογραφώ σε πολλά sites και ψάχνω με την πένα μου την αλήθεια μέσα από τα κείμενά μου.

Βασιλική Μανιάτη: Πτυχιούχος τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πτυχιούχος Αγγλικής γλώσσας: PROFICIENCY OF CAMBRIDGE, Γαλλικά: CERTIFICAT DE LA LANGUE FRANCAISE, Ισπανικά: INICIAL

Μαρούλα Τσάγκαρη: Απόφοιτος του Βιολογικού της Αθήνας, κάτοχος MSc Environmental Science Policy and Management και υποψήφια διδάκτορας του Autonomous University of Barcelona. Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για ζητήματα περιβαλλοντικής πολιτικής, ηθικής και απο-ανάπτυξης.

Γιώργος Ρωμανός: Ο Γιώργος Ρωμανός είναι ερευνητής – συγγραφέας, ζωγράφος και επιμελητής βιβλίων. Γράφει Μυθιστόρημα, Διήγημα, Δοκίμιο, και διδάσκει Αφηγηματολογία σε σεμινάρια. Είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων.

Γεώργιος Χ. Τορνικάντης: Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Γεώργιος Χ. Τορνικίδης και εργάζομαι στον ξενοδοχειακό κλάδο στον χώρο της εστίασης τα τελευταία 9 χρόνια. Μιλάω αγγλικά, γερμανικά και μαθαίνω το τελευταίο διάστημα ρώσικα. Ασχολούμαι τον ελεύθερο μου χρόνο με την Φιλοσοφία,την Ιστορία, την Ψυχολογία, την Πολιτική Επιστήμη και την Γεωπολιτική. Την τελευταία την θεωρώ μια πολύ ενδιαφέρον και πολύπλοκη επιστήμη, η οποία όπως διαφαίνεται θα μας απασχολήσει πολύ στο εγγύς μέλλον.

Αγγελική ΧαρατσήΕίμαι απόφοιτη του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου πανεπιστημίου. Ασχολούμαι με την κειμενογραφία και την αρθρογραφία.

Χωριανόπουλος Άγγελος: Φοιτητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΣΟΕ. Αρθρογράφος, μεταφράσεις ξενόγλωσσων αναλύσεων-άρθρων-μελετών.

Γκινολάρι Ιωάννης; Απόφοιτος του τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, με κατευθύνσεις διεθνών σχέσεων και διεθνούς δικαίου.