Βόρεια Κορέα

Ο Ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν

Η οικογένεια του, και οι Χώρα είναι δυο διαφορετικοί κόσμοι.

Αναλυτικά στοιχειά, φωτογραφίες.

Ο Ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν, είναι θεός επί γης για τους υπηκόους του. Η έκφραση υπηκόους της Βόρειας Κορέας θα ήταν ανακριβής αφού ο Κιμ, όπως και ο εξίσου μεγαλομανής πατέρας του, είναι η χώρα.Ειδικά οι γυναίκες ξεσπάνε σε κλάματα όταν έχουν την εξαιρετική τύχη να τον συναντήσουν. Σε κάθε του βήμα, τα αφοσιωμένα μέλη του εργατικού κόμματος (το μοναδικό που υπάρχει στη χώρα) τρέχουν να τον αγγίξουν όπως ακριβώς κάνουμε με τους αγίους, ή έστω να τον δουν από κοντά.

Η ερμηνεία που δίνουν οι σύντροφοί του είναι ότι πρόκειται για δάκρυα ενθουσιασμού και αγαλλίασης. Ο ηγέτης τους ενσαρκώνει το απόλυτο ανδρικό πρότυπο που όλες οι γυναίκες της χώρας θα ήθελαν για σύντροφο.

Αν εξαιρέσει κανείς το θαύμα… αφοσίωσης που προκαλεί η αλύπητη προπαγάνδα που αποθεώνει το πρόσωπο του Κιμ Γιόνγκ Ουν, η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι ζουν με τον τρόμο της δεινής τιμωρίας αν διαπιστωθεί η οποιαδήποτε πραγματική ή φανταστική παράβαση, η παραμικρή σκιά «ασέβειας» στο πρόσωπο του αρχηγού. Οι κακουχίες της μεγάλης τρομοκρατίας επί Στάλιν μοιάζουν παιχνιδάκι μπροστά στις ποινές του καθεστώτος Κιμ Γιόνγκ Ουν. Από το να σε πετάξουν στα άγρια πεινασμένα σκυλιά μέχρι εξορία και των τριών γενεών της οικογένειας σου (παππούδες, γονείς, παιδιά).

Κιμ Γιόνγκ-ουν 3ος Ανώτατος Ηγέτης της Βόρειας Κορέας. Πληροφορίες: pdf: Κιμ Γιόνγκ

Διαφημίσεις

Κατηγορίες:Βόρεια Κορέα

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.