Αναλύσεις: Χρήστος Κατσέας

Ιστορία για Δυνατά Νέυρα..

Γράφει ο Κάτς80

Όταν η μεγάλη πόρτα έκλεινε ένα σκοτεινό παραθυράκι άνοιγε, αυτό της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στην ουσία πίσω βρίσκεται η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το μυστικοπαθές κονκλάβιο των μεγαλυτέρων τραπεζιτών, των ιδρυτών των παγκόσμιων πολυεθνικών, ηγετών κρατών, επιφανών ακαδημαϊκών και των μεγαλό-καλανάρχων ΜΜΕ-(Παραπληροφόρησης) που πλάθουν την (νηπιακή) κοινή γνώμη.Είναι κομμάτι αναπόσπαστο του παγκόσμιου (συνδικάτου) όπως είναι το CFR (ΗΠΑ) και η Τριμερής Επιτροπή (Ευρώπη, ΗΠΑ, Ιαπωνία,).

Ο Αληθινός στόχος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ από την αρχική της εμφάνισις στο ξενοδοχείο Bilderberg στο Oosterbeek της Ολλανδίας το 1954, ήταν η ανάπτυξη ενός ευρωπαϊκού υπέρ-κράτους, ενός μυστικού σχεδιασμού της «σκοτεινής» ελίτ (ληστοκρατίας) των «γαλαζοαίματων» φατριών της Ευρώπης.

(Παραθέτω απόσπασμα από την επίσημη Βικιπαιδεια).

Βικιπαιδεια.

«Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών. Η συμμετοχή γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Αυτή η ελίτ ομάδα συνεδριάζει κάθε χρόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο – συνήθως στην Ευρώπη – και μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά. Η διάσκεψη του 2008 έγινε στο Σαντιγί (ΗΠΑ) της Βιρτζίνια και του 2009 στην Αθήνα 14-16 Μαΐου. Άτομα που έχουν λάβει μέρος σε συνεδριάσεις της λέσχης, δηλώνουν σε έρευνα του BBC πως πρόκειται για συναντήσεις ατόμων που εκπροσωπούν κορυφαίες επιχειρήσεις και πολιτικούς, ώστε να επηρεάσουν τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος με βάση την απλή «κοινή λογική». Στην ίδια έρευνα διατυπώνεται η άποψη πως αυτή η «κοινή λογική» δεν μπορεί παρά να είναι εναρμονισμένη με τα συμφέροντα των κύριων συμμετεχόντων, δηλαδή μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και προφανώς θα ενθαρρύνονται πολιτικοί που δίνουν προτεραιότητα σε αυτά ακριβώς τα συμφέροντα».

«Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Ευρωπαϊκή Ένωση» 

Διεθνές Ινστιτούτο Στρατηγικών Σπουδών. (IISS)

Η δημιουργία του ΙΙSS εκπονήθηκε στη συναγωγή της Λέσχης  Μπίλντερμπεργκ, το 1957. Έχει γραφθεί πολλές φόρες η σύνδεση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ με το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (Royal Institute of International Affairs – RIIA).

Ο ΔΡ. John Coleman, έχει γράψει, ότι στα μέλη του Διεθνούς Ινστιτούτου Στρατηγικών Σπουδών (ΙΙSS) βρίσκονται εκπρόσωποι των 87 μεγαλυτέρων ειδησεογραφικών ΜΜΕ, καθώς και 138 μεγάλο-εκδότες και αρχισυντάκτες που εργάζονται στα μεγαλύτερα έντυπα παγκοσμίως. Η ψευδής πληροφόρηση δίνετε από το IISS σε μορφή σεναρίου κατασκευασμένη, όπως εκείνα που δημιούργησαν για να διευκολύνουν την εναέρια εισβολή στη Λιβύη, να ενοχοποιήσουν την ΡLΟ, και να ρίξουν στους Σέρβους εκατοντάδες αποτρόπαια εγκλήματα (όχι ότι δεν υπήρχαν εκατέρωθεν).

Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων. (CFR: Council on Foreign Relation)

Η δομή: Ανώτατοι και ανώτεροι, όλα τα στελέχη του CFR, είναι κατά βάση από γόνους των πρώτον Illuminati, αρκετοί απ’ αυτούς διέγραψαν το αρχικό οικογενειακό τους επίθετο και δημιούργησαν καινούριο Αμερικανό-ποιημένο επίθετο, παράδειγμα, ο Dillon, Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, (από της λίγες αναφορές που βρήκα στο δίκτυο). Αρχικά ονομαζόταν Λαποσκι. Τα μέλη  του CFR είναι περίπου 1.000, σε αυτά βρίσκονται οι επικεφαλείς των βιομηχανικών εταιριών τον Η.Π.Α. Όπως ο Βlough, πρόεδρος της αμερικανικής Steel Corporation, 1955-1969. Ο Rockefeller, της πετρέλαιο-βιομηχανίας, ο Henry Ford. Και βεβαίως  όλοι οι παγκόσμιοι τραπεζίτες.

Μεταξύ των προέδρων των ΗΠΑ και στα βασικά μέλη των πολιτικών ηγεσιών που ήταν μέλη του CFR ήταν, οι Ρίτσαρντ Νίξον Τζον Φόστερ Ντάλας και Τζορτζ Μπους, Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, καθώς και οι, Γκολντγουότερ, Μακναμάρα.

Η 3 – Μέρει Επιτροπή. (THE TRILATERAL COMMISSION).   

Η παρουσία αυτής της «ανώτερης τάξης», της οποίας επικεφαλείς είναι οι David και Laurance Rockefeller, είναι υπαρκτή και δεν είναι επινόηση κάποιας φανταστικής θεωρίας συνωμοσίας. Αρχικά εμφανίστηκε το 1973 και έως σήμερα, κάθε έτος, τα μέλη μια χούφτα από τους πιο Δυνατούς και πάμπλουτους τραπεζίτες, βιομηχάνους, ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, και πολιτικούς από τη Β. Αμερική, τη Δ. Ευρώπη και την Ιαπωνία, συνεδριάζουν σε μυστικές συζητήσεις για τις τύχες ολόκληρου του κόσμου. Κάποιοι τους ονομάζουν η «παγκόσμια ελίτ» η «Η μυστική κυβέρνηση».

Ο Ροκφέλερ διαβάζοντας ένα βιβλίο του (Zbignew Brzezinski) Βetween Two Ages (Ανάμεσα σε δύο εποχές), σκέφτηκε τη «γένεση» της επιτροπής, όπου πρότεινε μια συμμαχία μεταξύ, Β. Αμερικής, Δ. Ευρώπης και Ιαπωνίας.

Ο Zbignew Brzezinski στην κυβέρνηση Κάρτερ υπήρξε Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, και θεωρείται ο πνευματικός της Τριμερούς μαζί με, Cyrus Vance, Michael Blumenthal, Walter Mondale, κ.α.

Το δικό μου Συμπέρασμα: 

Αρκετοί αναλυτές-ερευνητές πιστεύουν πως η Τριμερείς, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, και το CFR συνυπάρχουν υπογείως και προωθούν την παγκοσμιοποίηση.

Αυτό κατά την άποψη μου ισχύει αν λάβουμε υπ” όψιν μας την ομιλία του David Rockefeller στην συνάντηση της τριμερούς επιτροπής. τον Ιούνιο του 1991.

«Ευχαριστούμε το «Washington Post  το New York Time το Time Magazine και άλλες μεγάλες εκδόσεις, των οποίων οι διευθυντές είχαν παρευρεθεί στις συγκεντρώσεις μας και τήρησαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα, για σχεδόν 40 χρόνια. Αλλά τώρα, το έργο έχει γίνει πιο εξεζητημένο και είναι έτοιμο να προχωρήσει προς μία παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική ηγεμονία μίας διανοητικής ελίτ σε συνεργασία με τους διεθνείς τραπεζίτες είναι, σίγουρα, προτιμότερη από την αυτοδιάθεση που εφαρμόστηκε στους περασμένους αιώνες».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Χρήστος Κατσέας

Πηγές: pentapostagma, Wikipedia.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.