Τρομοκρατία-Αναλύσεις

«16 Γυναίκες βομβιστές αυτοκτονίας από την Τουρκιά αναμένεται να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές ενέργειες στη Ρωσία»

Γράφει ο Κάτς80

Ένας σημαντικός αριθμός γυναικών καμικάζι που έχουν εκπαιδευτεί στην Τουρκία είναι στο δρόμο προς τη Ρωσία για να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

Σύμφωνα με Ρωσικές πληροφορίες τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπάρχει υποτίθεται πιθανότητα, δεκαέξι γυναίκες βομβιστές αυτοκτονίας, που έχουν εκπαιδευτεί στην Τουρκία και αναμένεται να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές ενέργειες στη Ρωσία. Είναι κάτι που έχει αναφερθεί από όλα τα επαρκή τμήματα, και έχουν λάβει τις κατάλληλες ενέργειες των πιθανών τρομοκρατικών επιθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γυναίκες θα ταξιδεύσουν στη Ρωσία μέσω των ευρωπαϊκών χωρών, αλλά εξακολουθεί να είναι άγνωστο ποιες είναι οι χώρες που θα περάσουν οι γυναίκες τρομοκράτες στην πορεία τους προς τη Ρωσία.

Η αποστολή τους είναι να διεξάγουν τρομοκρατικές ενέργειες στη Ρωσία, είπε εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις όλα τα κατάλληλα τμήματα έχουν λάβει τις κατάλληλες κοινοποιήσεις σε σχέση με τις πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις και οι στοχευόμενες περιοχές υποτίθεται ότι είναι στάσεις λεωφορείων, σταθμούς του μετρό και στρατιωτικές μονάδες.

Λόγω των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες, στις 22 Μαρτίου, οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν αυξήσει τις προειδοποιήσεις ασφάλειας και ενισχύουν τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, σχολεία και πανεπιστήμια, και σε μεγάλους κόμβους μεταφορών, μετρό και πολυσύχναστες περιοχές.

Χρήστος Κατσέας

Διαφημίσεις

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.