Άμυνα & Ασφάλεια

Ένα μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης χειριστών πολεμικής αεροπορίας του SU-35C κοντά στο Χαμπάροφσκ

Από, ria.ru/greece-russia2016.gr

Η κατασκευή του συγκροτήματος εκπαίδευσης για την κατάρτιση των χειριστών πολεμικής αεροπορίας του Su-35S, άρχισε στην αεροπορική μονάδα της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, στην περιοχή του Χαμπάροφσκ, δήλωσε ο υπεύθυνος της υπηρεσίας Τύπου της μονάδας, συνταγματάρχης Αλεξάντερ Γκορντέγιεφ.

Ιδιαιτερότητες και δυνατότητες του Su-35S

Το κέντρο εκπαίδευσης αναμένεται να παραδοθεί πριν από το τέλος του 2016. Για την άρτια οργάνωση της εκπαίδευσης των χειριστών πολεμικής αεροπορίας, θα διαθέτει έναν ολοκληρωμένο προσομοιωτή πτήσης του αεροσκάφους Su-35S, αίθουσες διδασκαλίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών για το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό.Ο εκπρόσωπος της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, επεσήμανε ότι «ο μοναδικός πολυλειτουργικός προσομοιωτής πτήσης του Su-35S, θα προσφέρει την δυνατότητα να μελετηθούν τα ίδια ακριβώς προβλήματα που εμφανίζονται και σε συνθήκες πραγματικής πτήσης, όπως κατά την διάρκεια του ανεφοδιασμού εν πτήσει ή, σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης».

Το αεροσκάφος Su-35S, είναι ένα υπερευέλικτο μαχητικό πολυλειτουργικό αεροσκάφος, που αποτελεί στην ουσία, το εκ βάθρων εκσυγχρονισμένο μαχητικό Su-27. Η αεροπορική μοίρα της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας είναι η πρώτη στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις που εξοπλίστηκε με το αεροσκάφος αυτό, το οποίο για πρώτη φορά τέθηκε σε μαχητική ετοιμότητα τον Δεκέμβριο του 2015.

Τα μαχητικό βομβαρδιστικό Su-35S θεωρείται συμβατικά μαχητικό 4 ++ γενιάς. Ωστόσο καλύπτει πλήρως τις περισσότερες από τις απαιτήσεις που ισχύουν για τα αεροσκάφη πέμπτης γενιάς.

Πηγή/greece-russia2016.gr

Κατηγορίες:Άμυνα & Ασφάλεια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.