Αναλύσεις: Χρήστος Κατσέας

Μυστικές Υπηρεσίες και τρομοκρατία

Γράφει ο Χρήστος Κατσέας

Σήμερα, είναι σαφές ότι οι δυτικές ελίτ χρησιμοποιούν τον φόβο και τον τρόμο ως μέσο, εγκαινιάζοντας έναν ολοκληρωτικό έλεγχο. Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης ταΐζουν το δυτικό κοινό με πολεμική σταθερή διατροφή (φόβο και τρόμο). 

Μετά την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παίζουν το συνήθη ρόλο τους ενισχύοντας τα περιστατικά πέρα ​​από κάθε λογική κατανόηση. Η πλειοψηφία των πολιτών έχουν εμπλακεί στη δίνη της προπαγάνδας και του εντυπωσιασμού τις ρητορείας. Εικόνες τρόμου, φρίκης, φόβου, και πανικού, κυριαρχούν στο τοπίο των ειδήσεων. Το κύριο μήνυμα είναι ότι θα πρέπει να φοβούνται.

Η μόνη λύση για τις δομές εξουσίας (ελίτ) στην πρόσφατη κρίση είναι για ακόμα μεγαλύτερες εξουσίες κατασκοπείας και ολοκληρωτικού ελέγχου. 

Γνωρίζουμε ότι η NSA (ΗΠΑ – κατασκοπεία) δεν έχει τίποτα να κάνει με το σταμάτημα της τρομοκρατίας, και τα πάντα έχουν να κάνουν με τον έλεγχο του εγχώριου πληθυσμού. Σύμφωνα με τα λόγια υψηλού στελέχους της NSA (πληροφοριοδότη), William Binney.

«Ο απώτερος στόχος της NSA είναι ο πλήρης έλεγχος του πληθυσμού».

Γνωρίζουμε ότι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών και οι περιφερειακές των συμμάχων τους ήταν καθοριστική η συμμετοχή τους για την υποστήριξη και την αύξηση του ISIS (και άλλων τρομοκρατικών ομάδων), με χρηματοδότηση και εξοπλισμό αυτών των παρατάξεων, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να ανατρέψουν τον al-Assad. Σύμφωνα με τα λόγια του πρώην επικεφαλής των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, Michael T. Flynn, η κυβέρνηση Ομπάμα πήρε την «ηθελημένη απόφαση» για να στηρίξει την άνοδο αυτών των ριζοσπαστικών δυνάμεων.

Οι Δυτικές ελίτ δεν έχουν καμία πρόθεση να κερδίσουν τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», αντίθετα ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» ήταν πάντα σχεδιασμένος για να είναι αιώνιος. Οι ελίτ δημιούργησαν τις τρομοκρατικές ομάδες διότι χωρίς τον μόνιμο «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, το κράτος επιτήρησης χάνει το πρόσχημα για το οποίο δημιουργήθηκε.

Δεν έχει σημασία αν ο πόλεμος είναι πραγματικός, δεδομένου ότι δεν υπάρχει αποφασιστικότητα για τη νίκη, επίσης δεν έχει σημασία αν ο πόλεμος πηγαίνει καλά ή άσχημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ότι η κατάσταση του πολέμου θα έπρεπε και πρέπει να υπάρχει…

Καθώς οι ελίτ δημιουργούν μια διαρκή κατάσταση πολέμου, το χάος, ο φόβος και ο τρόμος, επιστρέφει όλο και περισσότερο στη Δύση.

Αν το δυτικό κοινό συνεχίζει να εξαπατάτε πιστεύοντας ότι αυτός ο ψεύτικος «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» είναι πραγματικός, η ελίτ θα το χρησιμοποιούν αυτό ως πρόσχημα για να καταστρέψουν εντελώς τις πολιτικές ελευθερίες και κάθε ίχνος ελευθερίας στη Δύση.

Χρήστος Κατσέας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.