Αναλύσεις: Χρήστος Κατσέας

Όχι άλλη υποκρισία από τους κατηγορούμενους του σκανδάλου Novartis

Γράφει ο Κάτς80

Άγριες επιθέσεις από τους τυχοδιώκτες πολιτικούς (κατηγορούμενους στο σκάνδαλο του φαρμάκου) προς τους προστατευόμενους μάρτυρες και τους δικαστές κατά τις διαφθοράς, συντονισμένα από όλους (μηνύσεις, συνεντεύξεις-«αγιογραφίες», κ.τ.λ.).

Μια κάλπη για όλους λέει η ΝΔ, αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει δέκα κάλπες όσοι κι οι εμπλεκόμενοι.

Διαβάζω σε ορισμένες ιστοσελίδες ότι «ίσως ο ΣΥΡΙΖΑ απορρίψει την παραπομπή του Παναγιώτη Πικραμμένου», λένε πως ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός δεν ευθύνεται για τα προηγούμενα χρόνια σπατάλης και πολιτικής διαφθοράς στην πολιτική του φαρμάκου, δηλαδή τη μας λένε; Ότι εάν είσαι διορισμένος (υπηρεσιακός πρωθυπουργός) για ένα μήνα ε… μπορείς να πάρεις και τη μιζούλα σου… (δηλαδή είναι νομιμοφανής). Κατηγορείτε η δεν κατηγορείτε (σύμφωνα με τις καταθέσεις) ο κύριος Πικραμμένος; Πρέπει η δεν πρέπει να εξεταστούν τα στοιχεία εις βάρους του;

Απαράδεκτα και προκλητικά τα όσα λένε η διακινούν ώστε να κατασκευάσουν ένα κλήμα απεμπλοκής του υπηρεσιακού πρωθυπουργού ορισμένοι του ΣΥΡΙΖΑ (εάν αληθεύουν). Όλοι οι εμπλεκόμενοι ανεξαιρέτως του χρονικού διαστήματος των παρεμβάσεων τους στην πολιτική θα πρέπει να παραπεμφθούν σύμφωνα με τα στοιχεία στο επόμενο διάστημα στην τακτική δικαιοσύνη.

Χρήστος Κατσέας

Διαφημίσεις

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.